Investeer in je eigen gezondheid!

Osteopaat de klerk

tarieven 2024

intake (onderzoek & behandeling) & Vervolgebehandelingen

Een persoonlijke en professionele benadering van jouw gezondheid

Doelgroep:

Baby’s, kinderen en volwassenen met een breed scala aan lichamelijke klachten.

De intake, onderzoek en korte eerste behandeling, is zorgvuldig ingepland en duurt 45 minuten lang.

Intake: In een persoonlijk gesprek ontdekken we jouw unieke situatie en klachten. Na een nauwkeurig lichamelijk onderzoek, ontwerpen we samen een behandelplan dat perfect aansluit bij jouw individuele behoeften. Met een doelgerichte aanpak na de intake willen we snel inzicht geven in hoe we je kunnen helpen. We zijn er om jou een duidelijk en geruststellend traject te bieden.

Na de intake plannen we meestal binnen 2 tot 4 weken een vervolgbehandeling in.

Onze belofte: Jij staat centraal in elke beslissing en behandeling. Met een persoonlijke benadering en professionele zorg, streven we ernaar om niet alleen jouw klachten te verlichten, maar ook om je te empoweren in je gezondheid.

Ontdek hoe osteopathie jou kan helpen
Neem contact op voor een intakegesprek zonder verplichtingen. We nemen graag de tijd om jouw situatie te bekijken en te bespreken hoe we samen kunnen werken aan verlichting en herstel. Onze ervaring is dat veel patiënten zich al na enkele behandelingen verbeterd voelen.

90 euro

Korte vervolgbehandeling

 

Een voortzetting van onze persoonlijke en professionele benadering

Doelgroep:

 • Baby’s en jonge kinderen voor wie een kortere behandeling passender is.
 • Ouderen, rekening houdend met hun belastbaarheid.
 • Mensen die zorg toegankelijk willen houden binnen hun budget.
 • Iedereen die onderhoud of correcties nodig heeft met eenvoudige manuele technieken.

Voorwaarde:
Je hebt je intake en eerste osteopathiesessie al doorlopen als een cruciale stap binnen jouw individuele behandelplan.

Wat je kunt verwachten:
Een 30-minuten durende behandeling gericht op het verder verminderen of verhelpen van je klachten. Net als bij de eerste sessie, bespreken we jouw voortgang en passen we de behandeling aan, met een helder plan gericht op onmiddellijke verlichting en langetermijngenezing. Ons doel blijft hetzelfde: jouw pijn verminderen, bewegingsvrijheid vergroten en jouw levenskwaliteit verbeteren.

Onze belofte:
Jij staat centraal in elke beslissing en behandeling. We blijven streven naar niet alleen verlichting van jouw klachten, maar ook naar empowerment van je gezondheid met onze persoonlijke benadering en professionele zorg.

Blijf het verschil voelen:
We nodigen je uit om de voortzetting van je zorgpad met ons te ervaren. Net als velen voor jou kun je significante verbeteringen verwachten, vaak al na enkele behandelingen.

60 euro

Voordeel Jaarpakker 2024

 

Een commitment aan langdurige zorg voor een gezonder jaar.

Doelgroep:

 • Mensen die verwachten dit jaar langere tijd aan hun klachten te moeten werken.
 • Iedereen die regelmatig onderhoud nodig heeft om hun klachten in toom te houden.

Wat je kunt verwachten: Een pakket van 3, 5 of 10 behandelingen dat ons in staat stelt om een commitment aan te gaan voor een langere periode. Door vooruit te plannen, kunnen we consequent werken aan jouw gezondheidsdoelen en een gestructureerd plan volgen voor jouw herstel en welzijn.

Tarieven:

 • 3 behandelingen: € 264 (€ 88 per behandeling)
 • 5 behandelingen: € 425 (€ 85 per behandeling)
 • 10 behandelingen: € 800 (€ 80 per behandeling)

Onze belofte: Bij ons staat jouw langdurige gezondheid en welzijn voorop. Met het Voordeel Jaarpakket 2024 bieden we je een kosteneffectieve manier om je toewijding aan jouw gezondheid te waarborgen. We zetten ons in om je door het jaar heen te begeleiden met zorg van hoge kwaliteit.

Plan jouw gezonde jaar: Neem vandaag nog contact met ons op om je opties te bespreken en te bepalen welk pakket het beste bij jouw behoeften past. Met het Voordeel Jaarpakket 2024 zet je een stap naar een jaar vol gezondheid en vitaliteit. Laten we samen een plan opstellen voor jouw langdurige welzijn.

Duo Consult

Een unieke kans om tezamen met uw kind behandeld te worden! 

Doelgroep:

 • Pas bevallen ouders die de beste start willen voor hun kind.
 • Ouders die zowel voor zichzelf als voor hun kindje zorg nodig hebben.

Wat je kunt verwachten: Een 60-minuten durende behandeling gericht op het verhelpen of verminderen van klachten bij zowel ouder als kind. Deze sessie is een mix van persoonlijke aandacht, professionele zorg en een gedetailleerde aanpak, gericht op jouw en je kind’s welzijn.

De behandeling omvat:

 • Intakegesprek: We bespreken jullie verhalen en klachten om een volledig beeld te krijgen.
 • Lichamelijk onderzoek: Een zorgvuldig onderzoek van zowel ouder als kind om de beste behandelroute te bepalen.
 • Behandeling: Afgestemd op de individuele behoeften van jou en je kind, met als doel verlichting en herstel te bieden.
 • Evaluatiegesprek: We bespreken de resultaten en geven advies voor voortzetting van zorg.

Onze belofte: Bij ons staan jij en je kind centraal in elke beslissing en behandeling. We zijn toegewijd aan het bieden van empathische, effectieve en persoonlijke zorg voor zowel jou als je kind. Samen streven we naar een gezonder, comfortabeler leven voor jullie beiden.

Voordelen van een ouder & kind consult:

 • Jullie beiden krijgen de best mogelijke zorg, afgestemd en samen.
 • Je leert meer over de gezondheid en het welzijn van jou en je kind.
 • Directe samenwerking met de osteopaat om effectief aan klachten te werken.
 • De mogelijkheid om zowel jouw als je kind’s klachten in één consult te behandelen.

Tarieven:

 • €120,- voor twee personen voor een intake & behandeling.
 • €60,- per persoon voor een intake & behandeling.

Maak de stap naar gezamenlijke gezondheid: Neem contact met ons op voor een ouder en kind consult en begin samen aan een pad naar betere gezondheid. Onze ervaring toont aan dat de gezamenlijke aanpak niet alleen de individuele gezondheid verbetert, maar ook de band tussen ouder en kind versterkt. Boek nu en ervaar zelf de voordelen van een gezamenlijke behandeling.

120 euro

Osteopathie inclusief op maat gemaakte oefeningen & houdingscorrectie voor sporters, musici & dansers

 

Een geïntegreerde aanpak voor optimale prestaties en gezondheid.

Doelgroep:

 • Sporters die klachten willen aanpakken of toekomstige blessures willen voorkomen en hun sportprestaties willen verbeteren. Zowel professionals als recreanten zijn welkom.
 • Musici die voor hun werk zwaar belast worden, zoals violisten en gitaristen.
 • Dansers van alle disciplines, zoals ballet en modern.
 • Iedereen die professionele hulp zoekt om hun houding te verbeteren of een persoonlijk trainingsprogramma wenst inclusief begeleiding.

Wat je kunt verwachten: Een 60-minuten durend consult met een osteopaat tevens gediplomeert houdingstherapeut. Onze osteopaat onderzoekt je lichaam en behandelt eventuele blokkades om bewegingsvrijheid en prestaties te optimaliseren. Vervolgens stelt deze een persoonlijk trainingsprogramma op.

Waarom dit belangrijk is: Optimale prestaties en blessurepreventie vereisen een holistische benadering. Onze osteopaat werkt aan het manueel oplossen van blokkades in je lichaam, waardoor je beter kunt bewegen en presteren en zo minder kans op blessures hebt. De osteopaat helpt je om je houding te verbeteren door kracht- en cardiotraining, samen met spierversterkende oefeningen. 

Onze belofte: Wij zijn toegewijd aan het bieden van zorg die specifiek is afgestemd op de unieke eisen van sporters, musici en dansers. Bij ons sta jij centraal, met een behandeling ontworpen om jouw specifieke behoeften en doelen aan te pakken.

Neem de stap naar betere prestaties: Neem contact met ons op voor een gespecialiseerde consultatie en begin je reis naar betere prestaties, minder blessures en een gezonder lichaam. Ons team is hier om je te ondersteunen met een persoonlijke benadering die past bij jouw ambitieuze doelen. Boek nu je afspraak en ontdek de voordelen van een geïntegreerde osteopathische zorg.

120 euro

Osteopaat de klerk

Vergoedingen door zorgverzekeraar 2024

Vergoedingsoverzicht

Worden uw behandelingen vergoed?

Bij Osteopaat De Klerk worden de behandelingen door de meeste aanvullende verzekeringen gedeeltelijk vergoed. De hoogte van de vergoeding hangt af van uw verzekeringspolis. We raden u aan om zelf bij uw verzekeraar de specifieke vergoedingsmogelijkheden na te gaan.

Controleer zelf bij uw verzekeraar

De vergoedingsstructuren kunnen variëren tussen verschillende zorgverzekeraars. Het is belangrijk dat u zelf bij uw verzekeringsinstantie informeert naar de specifieke voorwaarden en vergoedingen. Voor een overzicht van vergoedingen per zorgverzekeraar en meer informatie over osteopathie, bezoek:: Vergoedingen Osteopathie.

Onze behandelingen zijn efficiënt en effectief, waardoor u meestal slechts enkele consulten nodig heeft. Door onze effectieve methoden van onderzoek en behandeling is de frequentie van consulten binnen een behandelingstraject laag, meestal variërend van 2 tot 6 weken tussen de afspraken, wat de kosten voor u aanzienlijk kan verlagen.

Voorwaarden voor vergoeding osteopathie door zorgverzekeraar

Om in aanmerking te komen voor vergoeding, moet uw osteopaat aan bepaalde voorwaarden voldoen. Controleer of uw osteopaat:

 • Lid is van het Nederlands Register Osteopathie. De Nederlandse Vereniging voor Osteopathie (NVO) is geen vereiste, maar wordt wel op prijs gesteld. U kunt de geregistreerde osteopaten vinden op de websites www.osteopathie-nro.nl en www.osteopathie.nl. Het NRO is bepalend.
 • De titel D.O.-M.R.O. bezit, wat aangeeft dat de osteopaat met succes een opleiding in osteopathie heeft voltooid en een casestudy of thesis heeft verdedigd.
 • Vermeld staat in de zorggids, een vereiste van sommige zorgverzekeraars. Onze praktijk voldoet aan al deze voorwaarden, inclusief vermelding in de zorggids, die u kunt vinden op www.zorgzoeker.nl.

Osteopaat de klerk

Annuleren consult 2024

48 uurs regeling voor annuleren afspraak

Annuleer uw afspraak 48 uur van tevoren en voorkom kosten: Wij begrijpen dat er onvoorziene omstandigheden kunnen zijn. Om flexibel te blijven en andere cliënten de mogelijkheid te geven uw tijdslot over te nemen, vragen we u vriendelijk uw afspraak minimaal 48 uur van tevoren op werkdagen te annuleren. Hierdoor kunnen we de kwaliteit en toegankelijkheid van onze zorg voor iedereen behouden en worden er geen kosten in rekening gebracht.

Gevolgen van niet tijdig annuleren: Niet tijdig annuleren betekent dat we potentieel iemand anders moeten teleurstellen die op die tijd had kunnen worden geholpen. Dit resulteert in kosten voor verrichtingen of gereserveerde tijd die conform onze betalingsvoorwaarden worden gefactureerd.

Betalingsvoorwaarden: Onze betalingsvoorwaarden zijn inzichtelijk in de wachtruimte in de map onder het kopje ‘Algemene voorwaarden Osteopaat De Klerk’. U kunt deze ook opvragen bij uw behandelend osteopaat of direct

hier downloaden. De prijslijst hangt in de wachtruimte. Onze actuele prijslijst is tevens in de wachtruimte te vinden.

Hoe annuleert u uw afspraak?

Telefonisch:

 • Bel ons op 0624135366. Gelieve de reden van annulering te vermelden, zodat wij uw dossier up-to-date kunnen houden en onze dienstverlening kunnen blijven verbeteren.

Via ons contactformulier of e-mail:

 • Stuur ons een bericht met de reden van uw annulering. Dit helpt ons om onze planning en service te optimaliseren.

Wij waarderen uw begrip en medewerking om ons te helpen een efficiënte en effectieve zorgomgeving te behouden. Uw tijd en gezondheid zijn waardevol voor ons, en we streven ernaar om iedereen zo goed mogelijk van dienst te zijn.

ADRES

OSTEOPAAT DE KLERK

Copyright © 2024 | ALL RIGHTS RESERVED

BEL ONS DIRECT